Glibly Slaying Base - See Rock City

Gott och fräscht

Posted May 1, 2017, 5:31 p.m. By appokypaype Tags: Träning

När man tränar är det gott att ha en sportdryck till hands som man kan dricka så att man kan få lite extra energi så att man kan träna bättre. Det är så härligt att träna och jag vill gärna göra det idag, känner hur min kropp verkligen känner att den vill röra på sig.
Ja det är så skönt både för kroppen men öven för huvudet, det är så skönt att kunna rensa huvudet och få göra något annat för en stund.

Bra för alla

Ja det är ju så härligt att det är bra för alla, både små och stora äldre och yngre. Ja alla mår vi bra av att röra på oss och det är ju det som är så bra.
Det är bra att börja i god tid så att man håller sin hälsa hälsa i bra form, det är så skönt och ett bra sätt att stressa av. Och alla mår bra av det och det är något som läkare också säger att vi ska göra så att vi mår bättre. Även kan det hjälpa mot depression och det är ju något som kan hända oss alla någon gång i livet att vi behöver lite hjälp på vägen för att må bra.
Och det är ju så bra att det är något som alla kan göra ,det behöver inte kosta någonting utan alla kan ta på sig skorna och gå på en promenad eller att jogga eller något liknade. Ja det finns så mycket som man kan göra för att röra på kroppen och det är ju underbart att det inte behöver kosta någonting.

Det finns mycket mat och dryck som man kan äta och dricka för att få lite mer energi för att kunna just utav sin träning och det är ju skönt att man kan få lite hjälp med energin.